Berghuis: "Zelf laten zien, dan staat De Kuip vanzelf achter ons"

6 november 2019, 12:33   Bijgewerkt: 7 november 2019, 12:55

Wil Feyenoord nog wat in de Europa League, dan moet er donderdagavond gewonnen worden van Young Boys. Dat realiseert ook Steven Berghuis zich. Hij hoopt met de steun van een uitverkochte Kuip de tweede Europa League-zege te boeken.

"Een cruciale wedstrijd", blikt Berghuis in gesprek met Feyenoord TV vooruit op de vierde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. De Rotterdammers gingen twee weken geleden met 2-0 onderuit tegen Young Boys.  "Elke tegenstander heeft zijn zwaktes, aan ons om daarvan te profiteren. Of de druk erop staat? Ja, het is de Europa League. We moeten uitgaan van eigen kracht. We hebben jongens die het verschil kunnen maken, die doelpunten kunnen maken."

Het Legioen kan Feyenoord een handje helpen tegen de Zwitsers, weet Berghuis. "Als wij het zelf op het veld laten zien, staat De Kuip vanzelf achter ons. We zullen vanaf de eerste minuut onze wil moeten laten zien aan het publiek. We hopen op een uitverkocht huis omdat de wedstrijd cruciaal is. Laten we hopen op een mooie connectie tussen de spelers en het publiek."

Met drie punten uit drie wedstrijden staat Feyenoord onderaan in Groep G. FC Porto en Rangers hebben één punt meer, Young Boys drie punten meer.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen