Advocaat tevreden: "Je proeft dat er iets meer beleving is"

6 november 2019, 17:19

De eerste week van Dick Advocaat bij Feyenoord is goed verlopen. Het eerste duel van de coach op de bank werd bij VVV-Venlo met 0-3 gewonnen en ook de voorbereiding op het duel met Young Boys van donderdag is goed gegaan. De coach heeft daardoor vertrouwen op een goed resultaat.

Dat zei hij woensdag op de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel in eigen huis. "Het belangrijkste is dat we resultaten krijgen en dat we zien dat er beweging in het elftal zit. Dat het beter wordt. Maar dat moet vanuit het elftal komen. Dat is na vier trainingen moeilijk te zeggen. Maar je proeft mede door de overwinning van zondag, dat er iets meer beleving is", aldus de coach tegen RTV Rijnmond.

Feyenoord staat met drie punten onderaan in de groep, maar kan bij winst op koploper Young Boys geweldige zaken doen. De Zwitsers staan namelijk op vier punten. "We komen van onder, net als in de Eredivisie. Dan moet je winnen, we mogen niet verliezen. Daar zit het gevaar, gaan we alle risico's nemen? Ik denk dat dat niet verstandig is", aldus Advocaat. "Dan moeten we wat meer risico nemen, een middenvelder eruit halen en een spits erbij. Maar dat weet je nooit van tevoren."

De coach kondigde ook aan dat Eric Botteghin er door blessureleed definitief niet bij is. Op het middenveld is Renato Tapia de vervanger van Leroy Fer.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen