'Advocaat geeft Tapia tegen Young Boys serieuze kans'

7 november 2019, 08:20

In navolging van Jan-Arie van der Heijden krijgt ook Renato Tapia een serieuze kans onder Dick Advocaat. De Peruaan vervangt donderdag tegen Young Boys de geschorste Leroy Fer. Dat melden De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. De overige namen blijven hetzelfde als afgelopen zondag tegen VVV-Venlo.

Tapia kan zo een nieuw hoofdstuk toevoegen aan zijn nu al bijzondere seizoen. In de voorbereiding moest hij vertrekken van technisch directeur Sjaak Troost, maar wilde de middenvelder zelf blijven. Dat gebeurde ook. Jaap Stam gebruikte hem zelfs veelvuldig als basisspeler. Na de afgang tegen Fortuna Sittard raakte Tapia zijn plekje kwijt.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Omdat Fer een schorsing uitzit, mag Tapia zich weer laten zien als basisspeler. Volgens De Telegraaf is dit een serieuze kans voor 47-voudig international van Peru. Die kreeg Van der Heijden zondag in Venlo al van Advocaat. Onder Stam was hij uit de gratie geraakt, maar keerde de verdediger tegen VVV terug in de basis. Ook tegen Young Boys verschijnt Van der Heijden aan de aftrap.

Vermoedelijke opstelling: Vermeer; Karsdorp, Ié, Van der Heijden, Haps; Toornstra, Tapia, Kökcü; Berghuis, Jørgensen en Sinisterra

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen