AZ uit onbegrip over passeren Bizot bij Nederlands elftal

9 november 2019, 08:43   Bijgewerkt: 9 november 2019, 08:49

Marco Bizot viel vrijdag af voor het Nederlands elftal en dat zorgt voor onbegrip bij AZ. Arne Slot en directeur voetbalzaken Max Huiberts zetten hun vraagtekens achter het besluit van Ronald Koeman, die koos voor Jasper Cillessen, Jeroen Zoet en Kenneth Vermeer. "Dat verbaasde mij", aldus Huiberts.

"Ik bedoel: de statistieken van Marco liegen niet. In de afgelopen 22 officiële duels heeft hij veertien keer de nul gehouden", zegt de technische baas van AZ in De Telegraaf. "We zijn superblij met de selecties van Myron (Boadu, red.) en Calvin (Stengs) en al die anderen, laat dat voorop staan. Maar het passeren van Marco begrijp ik niet."

Huiberts sprak er over met Slot. "Die was net zo stomverbaasd als ik. Volgens Arne is Marco één van de redenen waarom wij het in Europa en de Eredivisie zo goed doen." Bizot zat er de vorige keer wel bij, omdat Zoet toen met een blessure kampte. Zodra de vier doelmannen fit zijn, werd de AZ-goalie telkens het kind van de rekening. Dus ook voor de komende interlands. Dat is voer voor discussie, vooral ook omdat Zoet de laatste wedstrijden nvan PSV niet goed presteert. 

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen