Emmen-directeur Lubbers: "Gaan niet in gesprek met Douglas"

18 november 2019, 21:42

Ronald Lubbers, directeur van FC Emmen, laat in een korte reactie weten dat de Drentse club niet in zee gaat met Douglas Costa Texeira. De Braziliaanse verdediger met een Nederlands paspoort bood zich deze week aan bij de huidige nummer dertien van de Eredivisie, maar die zien blijkbaar geen heil in de komst van de boomlange mandekker. "We gaan op dit moment niet in gesprek met elkaar", sprak Lubbers.

Maandagmiddag kwam het nieuws naar buiten dat Douglas (op archiefbeeld) zijn carriere nieuw leven wilde inblazen bij FC Emmen, maar RTV Drenthe meldt dat de Drentse club op dit moment van af ziet. "Nogmaals, we gaan op dit moment niet met elkaar in gesprek. Meer wil ik er niet over zeggen", benadrukt Emmen-directeur Lubbers.

Douglas kende zijn glorietijd bij FC Twente en won daar onder meer andere een landstitel, een KNVB-beker en twee Johan Cruijff-schalen. Hierna speelde hij nog voor Dinamo Moskou, Trabzonspor en Sporting Portugal. Bij die laatste club werd zijn contract ontbonden nadat hij gebruik had gemaakt van een verboden middel. Sinds de winter van 2018 speelde Douglas geen enkele wedstrijd meer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen