Koopmeiners verlengt contract bij AZ met één jaar

22 november 2019, 17:13   Bijgewerkt: 22 november 2019, 17:24

Teun Koopmeiners heeft zijn contract bij AZ met één jaar verlengd. De aanvoerder van de Alkmaarders voelt zich thuis bij de club waar hij werd opgeleid en ligt door de nieuwe verbintenis in ieder geval vast tot de zomer van 2023. Daarnaast verlengde hoofd opleiding Paul Brandenburg ook zijn contract. 

Koopmeiners kwam als tienjarig jongetje in de jeugdopleiding van AZ en doorliep alle jeugdelftallen om uiteindelijk in 2017 zijn debuut te maken in de hoofmacht. "Ik ben er enorm blij mee. Het is mooi dat je gewaardeerd wordt als je het goed doet bij de club", liet hij via de officiële kanalen van AZ weten. "Ik ken de mensen heel goed en voel me thuis bij deze club. Het zou fantastisch zijn om met AZ een prijs te pakken."

Bericht gaat verder onder tweet

Hoofdopleiding Brandenburg tekent ook bij

In navolging van Koopmeiners tekende ook Brandenburg een nieuwe verbintenis bij de Noord-Hollandse club. De huidige hoofd van de jeugdopleiding kwam in 2009 bij de club. Inmiddels is hij al vier jaar hoofdjeugdopleiding en hij heeft nu zijn contract verlengd tot de zomer van 2024. Onder zijn bewind maakte onder andere Guus Til, Myron Boadu, Calvin Stengs en Teun Koopmeiners hun debuut in de hoofdmacht van AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen