Kökcü geeft hoop niet op: "Weten dat we Porto kunnen verslaan"

29 november 2019, 08:48

Feyenoord balanceerde donderdagavond op rand van Europese uitschakeling, maar door een gunstig resultaat in Zwitserland kunnen de Rotterdammers zich op de laatste speeldag alsnog plaatsen voor de knock-outfase van de Europa League. Dan moet Feyenoord echter wel FC Porto verslaan en zal Rangers moeten winnen van Young Boys. Orkun Kökcü ziet dat wel gebeuren.

"We dachten eigenlijk dat we onze laatste twee groepswedstrijden allebei moesten winnen om door te gaan. Maar in de kleedkamer hoorden we dat FC Porto had gewonnen bij Young Boys. Ja, dat was wel een meevallertje", erkent de achttienjarige middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad na het 2-2 gelijkspel tegen Rangers.

"Eigenlijk dacht ik dat het al voorbij was. Maar we hebben nog een kans, al hebben we het niet meer in eigen hand", weet het talent, dat hoop put uit de vorige ontmoeting met FC Porto (2-0). "We moeten in ieder geval weer zien te winnen van Porto. En dan is het afwachten hoe die andere wedstrijd afloopt. We weten dat we Porto kunnen verslaan, dat hebben we thuis al laten zien."

Ondanks dat Feyenoord nog een ontsnappingsroute heeft, overheerst na de remise toch teleurstelling bij Kökcü. "Als we voorin wat scherper waren geweest, hadden we na de eerste helft met 2-0 of 3-0 voor gestaan. We hadden het hier onszelf een stuk makkelijker kunnen maken. Op zich is het ook niet verkeerd als je met 1-0 de rust ingaat. Maar je moet dan wel scherp blijven in de tweede helft en dat hebben we nagelaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen