'Bosz en Bayer zetten gesprek over contract voort in winter'

4 december 2019, 13:39

De contractonderhandelingen tussen Peter Bosz en Bayer Leverkusen zijn voorlopig on hold gezet. Hoewel de intentie van beide partijen onveranderd is om het in de komende zomer aflopende contract te verlengen, worden de gesprekken voorlopig verplaatst naar de winterstop.

Dat schrijft het Duitse Bild. Al langere tijd hebben Bosz en Bayer gesprekken over zijn contract, want in oktober liet Bosz weten dat men bezig was met de onderhandelingen. "Er staat geen druk op. Voor mij niet en voor de club ook niet. We zijn rustig met elkaar in gesprek", zei hij destijds. Maar die gesprekken zijn dus voorlopig naar – op z'n vroegst – de winterstop.

De Nederlandse coach gaf daarbij ook duidelijk aan dat er iets te winnen moet zijn bij Bayer Leverkusen. Afgelopen zomer vertrok sterspeler Julian Brandt bijvoorbeeld, iemand die Bosz nog altijd zegt te missen bij Bayer. Ook voor Kai Havertz, een andere sleutelspeler van de ploeg van Bosz, is bijzonder veel belangstelling.

De resultaten dit seizoen zijn wisselend: Bayer heeft nog een kans(je) op het bereiken van de volgende ronde in de Champions League, anderzijds steekt hij met zijn ploeg niet boven de grote subtop uit in de Bundesliga. Voorlopig lijkt er geen nieuws te komen over zijn contractverlenging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen