'Eintracht Frankfurt komt in de winterstop met bod op Ache'

13 december 2019, 21:30

Sparta Rotterdam moet steeds serieuzer vrezen voor het vertrek van Ragnar Ache. De talenvolle aanvaller stond al in Duitse belangstelling - dat was bekend -, maar er wacht komende winter een serieus bod van Eintracht Frankfurt. Zelf zou hij ook open staan voor een avontuur naar de Bundesliga-club.

Dat schrijft Voetbal International althans. Ache is geboren in Frankfurt en maakt er geen geheim van graag voor die club te willen spelen, bovendien vond hij een dergelijke stap eerder ook al passend in zijn loopbaan. VfB Stuttgart had eerder ook al interesse, maar of zij ook concreet worden, daarover schrijft VI niet. Ache beschikt op Het Kasteel nog over een contract tot medio 2021.

Lees ook: Spartaan Ache wekt interesse van Stuttgart en Frankfurt

Het vertrek van Ache zou voor Henk Fraser dus wel erg slecht nieuws zijn, aangezien de opties voorin steeds beperkter worden. Halil Dervisoglu verkast volgens afspraak komende winter normaliter naar Brentford – al hoopt technisch directeur Henk van Stee hem nog een half jaar te huren – en Lars Veldwijk gaf vrijdag [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/360595/veldwijk-kondigt-winterse-transfer-aan-gaat-iets-gebeuren/,_blank,te kennen] het bankzitten beu te zijn. Als ook Ache vertrekt, worden de opties voorin bij de Rotterdammers wel heel karig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen