Utrecht-aanvaller Joosten verkast op huurbasis naar Sparta

31 december 2020, 13:37

Patrick Joosten maakt het seizoen af bij Sparta Rotterdam. De vleugelspeler van FC Utrecht wordt door de Domstedelingen verhuurd aan de club op Het Kasteel. Dat maken beide clubs bekend via de clubkanalen. Vorig seizoen werd Joosten al tijdelijk gestald bij VVV-Venlo. 

De 23-jarige aanvaller is in Utrecht veroordeeld tot een bijrol in De Galgenwaard en kan bij Sparta weer veel minuten maken. In het vorige seizoen werd hij verhuurd aan VVV-Venlo waar hij 30 wedstrijden speelde. Hij maakte in De Koel zes goals en gaf zes assists. Joosten hoopt op een succesvolle periode op Het Kasteel. "Ik wil iets extra's toevoegen aan de selectie."

Technisch manager Henk van Stee is blij met Joostens komst. "Patrick is een multifunctionele speler. Hij kan als aanvallende middenvelder uit de voeten, maar ook eventueel als tweede spits. Hij is technisch vaardig en heeft diepte in zijn spel. Er was veel belangstelling voor hem van andere Eredivisieclubs, maar we zijn blij dat hij voor Sparta heeft gekozen om ons te versterken tot het einde van dit seizoen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen