Feyenoord is Advocaat's laatste club: "Betekent niet dat ik blijf"

13 januari 2020, 08:40

Feyenoord hoopt nog altijd op een langer verblijf van coach Dick Advocaat (72). De club is onder de indruk van de werkwijze van de ervaren trainer en hoopt nog altijd dat hij voor een seizoen bijtekent in De Kuip. De oefenmeester laat op zijn beurt weten dat de Stadionclub zijn laatste karwei als clubtrainer is. "Ik ga niet meer naar een andere club dan Feyenoord."

Dat verzekert hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Dat betekent niet dat ik blijf. Ik snap de vragen, maar er valt niets te zeggen", aldus Advocaat, die er naar eigen zeggen met de clubleiding nog niet over heeft gesproken. Volgens het AD is er intern 'breed draagvlak' voor een langer verblijf van Advocaat als hoofdtrainer. Dat hij aangeeft dat het zijn laatste klus is, is niet geheel verrassend. Al een paar keer eerder kondigde hij aan niet meer ergens in te stappen als coach, maar tot dusver gebeurde dat telkens alsnog. 

Lees ook: 'Vermeer staat voor direct vertrek

Verder werd Advocaat gevraagd naar de kans dat er in de winterstop nog veel spelers bijkomen. Een aanvaller en middenvelder worden nog verwacht, maar niet voor de hervatting van de Eredivisie, als Feyenoord tegenover sc Heerenveen staat. "Dat verwacht ik niet, maar er komt zeker nog een spits bij, daar heb ik geen twijfels over", aldus Advocaat, die een volwaardige concurrent van Nicolai Jørgensen wil hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen