'Feyenoord ziet in Baker alternatief voor Özyakup-deal'

28 januari 2020, 07:55   Bijgewerkt: 28 januari 2020, 08:52

Feyenoord is dicht bij het aantrekken van Oguzhan Özyakup (27). De middenvelder moet worden gehuurd van Besiktas, maar als de overgang onverhoopt toch niet rondkomt, dan kan technisch directeur Frank Arnesen ook nog schakelen. Lewis Baker (oud-Vitesse) is een serieuze optie als de deal alsnog afketst.

Dat schrijft De Telegraaf althans. De Rotterdammers hebben door het tijdelijke vertrek van Wouter Burger dringend behoefte aan een extra middenvelder, zo was ook al te zien afgelopen weekend. Toen kwam rechtsback Rick Karsdorp namelijk als middenvelder binnen de lijnen, mede omdat Renato Tapia nog altijd geblesseerd is. Baker - die naast Vitesse ook nog voor Reading, MK Dons, Middlesbrough en Leeds United speelde - keerde in januari terug naar Chelsea, omdat een verhuurbeurt aan Fortuna Düsseldorf geen succes was geworden.

Özyakup was vorig seizoen nog aanvoerder van de Turkse ploeg, maar komt inmiddels bij zijn club maar weinig aan spelen toe. Van een basisplaats is de 43-voudig Turks international al een tijdlang niet meer verzekerd, waardoor Feyenoord hoopt toe te slaan. Volgens Voetbal International was de deal met Özyakup wel al zo goed als in kannen en kruiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen