Heracles huurt Burgzorg en bedingt optie tot koop

31 januari 2020, 15:12

Heracles Almelo heeft zich vrijdag officieel verzekerd van de diensten van Delano Burgzorg. De aanvaller komt op huurbasis over van Serie B-club Spezia Calcio, waarbij een optie tot koop is opgenomen. "Ik ga er alles aan doen om belangrijk te zijn voor Heracles Almelo", laat de buitenspeler weten.

"Met Delano krijgen we meer opties voorin. Hij is op meerdere posities inzetbaar", licht technisch manager Tim Gilissen toe. "In de zomer waren we al dichtbij het aantrekken van Delano. Toen maakte hij een andere keuze. Hij heeft aangegeven nu alsnog graag naar Heracles Almelo te willen. We zijn blij dat we hem kunnen huren en daarbij ook de mogelijkheid hebben hem in de zomer definitief over te nemen."

Zijn eerste half jaar in de Serie B was niet geweldig: hij kwam in totaal tot tien officiële optredens, waarin hij eenmaal scoorde en één assists gaf. De buitenspeler kende zijn doorbraak bij De Graafschap, voor wie hij 36 wedstrijden speelde en daarin vijf keer scoorde en drie assists gaf. Voor naar verluidt ruim een half miljoen euro is hij komende zomer over te nemen van de Italiaanse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen