Wormuth wimpelt Chinese interesse af: "Gaat me niet om geld"

6 februari 2020, 10:37   Bijgewerkt: 6 februari 2020, 11:33

Ondanks de mogelijkheid om te cashen in China, blijft Frank Wormuth trainer van Heracles Almelo. Woensdag werd de optie in zijn contract gelicht en staat de Duitser ook volgend jaar in Almelo aan het roer. "Heracles is elk jaar opnieuw een project, daarom ben ik hier zo graag", aldus Wormuth.

Dankzij de prestaties met Heracles hadden andere clubs Wormuth op hun lijstje staan, onder andere een club uit China had belangstelling voor hem. Voor de oefenmeester zelf is dat nooit een serieuze optie geweest. "Leuk, maar ik voel me hier goed", zegt hij in de Tubantia. "En wat is beter? Het gaat me niet om geld, het gaat me niet om de plek op de ranglijst, ik wil een mooi project hebben. Dat kan ook bij een tweede team zijn. Ergens wat in kunnen brengen, is mijn favoriete bezigheid."

Lees meer: Heracles Almelo licht optie in contract van succesvolle Wormuth

Dat Heracles de optie heeft gelicht, beschouwt Wormuth als een compliment. "Ze hoeven het niet te doen. Het is destijds zo afgesproken: een contract voor twee jaar, met een optie. Dus het is niet iets nieuws, maar als het zover is en je bent allemaal tevreden, is dat alleen maar mooi. Dat ik mijn derde jaar in ga, past bij Heracles. Mijn voorganger was hier vier jaar en de assistenten zijn er ook al heel lang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen