Slot ziet binnenlandse transfer van AZ'ers niet als een verbetering

8 februari 2020, 09:55

Arne Slot wordt moe van het feit dat de sterkhouders van AZ voortdurend aan Ajax, PSV en Feyenoord gelinkt worden. De trainer van de verrassende Alkmaarders wil spelers als Calvin Stengs en Myron Boadu niet verkopen aan bijvoorbeeld koploper Ajax.

Dat geeft hij bij het Algemeen Dagblad aan, waar hij zijn ergernis nauwelijks weet te verbergen. "In bijna elke vraag die jullie stellen, wordt de relatie met Ajax, PSV of Feyenoord gelegd. Maar goed: ik heb vooral graag dat ze volgend seizoen bij ons spelen. Waarom zou dat niet kunnen? Als we minimaal tweede worden, is er voor die gasten misschien juist wel veel reden om nog een jaar te blijven."

Een stap binnen de Eredivisie, is volgens Slot geen verbetering voor Stengs en Boadu, maar ook voor Teun Koopmeiners, Oussama Idrissi en Owen Wijndal. "Ze staan met veel plezier op het veld en met de kwaliteiten die ze hebben, zijn ze ook volgend seizoen tot speciale dingen in staat. Maar sportief zie ik voor de spelers op dit moment geen goede reden. Je ziet het ook in het aantrekken van spelers. Jonge gasten geloven in AZ. In fysiek en speltechnisch niveau hebben we een unique sellingpoint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen