Stengs over Ziyech-opvolging bij Ajax: "We gaan het zien"

13 februari 2020, 13:54

Nu Hakim Ziyech definitief gaat verkassen naar Chelsea, is het de vraag wie de Marokkaanse uitblinker gaat opvolgen in Amsterdam. Calvin Stengs wordt al lange tijd in verband gebracht met een overstap naar Ajax, maar wil zich daar niet over uitlaten.

Woensdag werd Stengs na de wedstrijd tegen NAC Breda (1-3) door De Telegraaf gevraagd naar de vermeende interesse van Ajax. "Ik kan daar niet zoveel over zeggen, we gaan het zien", zegt de 21-jarige aanvaller. Het is niet zo dat Stengs moe wordt van alle vragen over Ajax. "Nee hoor. Veel spelers van AZ staan op de radar bij grote clubs omdat ze het goed doen. Het hoort erbij."

Ook trainer Arne Slot begrijpt dat zijn sterspelers in verband worden gebracht met andere clubs. "Ik vind het helemaal niet irritant, ik vind het prachtig", reageert hij bij FOX Sports. "Het betekent dat Calvin een heel goede speler is en het heel erg goed doet, anders kom je niet in beeld als opvolger van Ziyech. Ik vind het alleen maar prettig dat mensen hem als vervanger van Ziyech zien. Tegelijkertijd hoop ik dat wij bij AZ nog heel lang over hem kunnen beschikken. Of dat reëel is, zullen we de komende tijd moeten zien."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen