Sturing slachtoffert Bazoer: "Op dit moment niet goed genoeg"

14 februari 2020, 09:00

Riechedly Bazoer moet voorlopig een pas op de plaats maken bij Vitesse. De middenvelder zat midweeks al op de bank tegen Ajax en zal voorlopig sowieso niet in de basis staan. Trainer Edward Sturing geeft de voorkeur aan Oussama Tannane en heeft daar zijn duidelijke redenen voor.

De 23-jarige Bazoer maakte het als spelmaker tot dusver niet waar en is nu geslachtofferd door Sturing. "Op dit moment is Bazoer niet goed genoeg op de positie waar hij graag wil spelen", zegt de trainer tegen De Gelderlander. "Ik maak een andere keuze. Dat is topsport."

Bazoer zou door zijn waarde in het verleden verwacht worden in de basis, maar dat laat Sturing nu even varen. "Maar ik kijk niet naar reputaties", zegt hij. "Iedereen heeft dezelfde eisen. Kwaliteit telt. Je reputatie moet je elke dag weer waarmaken." Het is niet zo dat de trainer echt in de clinch ligt met de middenvelder. "Ik ben absoluut niet klaar met Bazoer. We gaan aan de slag om hem terug te brengen. Dat ligt grotendeels bij hem. Als technische staf willen wij hem helpen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen