Raiola genoot van duels tussen cliënten De Ligt en Ibrahimovic

14 februari 2020, 10:53

Mino Raiola was donderdagavond aandachtig toeschouwer bij de bekerwedstrijd tussen AC Milan en Juventus (1-1). Een aantal van zijn cliënten stond op het veld, onder wie Matthijs de Ligt en Zlatan Ibrahimovic. Zij vochten meerdere fysieke duels met elkaar uit.

Eenmaal ging Ibrahimovic in een duel met De Ligt over de schreef. In een luchtduel zwaaide de Zweedse spits te veel met zijn arm en raakte hij de Oranje-verdediger in het gezicht. Dat leverde Ibrahimovic een gele kaart op. Raiola genoot van de duels tussen zijn cliënten. "Het was behoorlijk opwindend voor mij, want ik zag een botsing tussen een nieuwe en oude generatie, al denk ik dat Zlatan nog tien jaar door kan. Maar het was leuk om ze tegen elkaar te zien spelen", wordt hij geciteerd door Italiaanse media.

De Ligt is sinds de ernstige blessure van Merih Demiral zeker van zijn plaats bij Juventus. De oud-Ajacied vormt, net als aan het begin van het seizoen, een duo met Leonardo Bonucci. Een andere partner was beter geweest voor De Ligt, denkt Raiola. "Het was beter geweest als De Ligt een professor als Chiellini naast hem had staan, want het is moeilijk om direct in het diepe te worden gegooid."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen