VVV-Venlo tijdens carnaval naar Groningen: twee twijfelgevallen

21 februari 2020, 13:46

Juist in het carnavalsweekend maakt VVV-Venlo de verre reis naar FC Groningen. Dat doet trainer Hans de Koning met een niet helemaal complete selectie. Aaron Bastiaans zit vanwege een middenvoetsbeentje in de lappenmand. Peter van Ooijen en Lee Cattermole zijn door pijntjes een twijfelgeval. Roel Janssen is geschorst.

De Koning weet ook dat Groningen een aantal vraagtekens in de selectie heeft. "Hrustic, Warmerdam en Asoro zijn sterkhouders", zegt de oefenmeester op het clubkanaal van VVV. Voor de Venlonaren zou er niets mooiers zijn om carnaval te vieren met drie punten. "Los van het resultaat moeten we ons natuurlijk ook laten zien in de stad. Dat is de cultuur van de stad en de cultuur van de club en maandagmorgen zullen we eerst lekker trainen en daarna met z'n allen de stad ingaan, dat is ook belangrijk!"

In Groningen verwacht De Koning een duel die vergelijkbaar is met de wedstrijd van twee weken geleden tegen sc Heerenveen (1-1). "Ik denk dat ze fysiek ons zeker in de eerste fase van de wedstrijd wat druk op willen leggen. Daar moeten we goed mee omgaan en zorgen dat we vanaf minuut één er staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen