Linssen vindt dat de videoscheidsrechter met twee maten meet

2 maart 2020, 23:57

Bryan Linssen stelt dat de VAR met twee maten meet. De aanvoerder van Vitesse voelde zich zaterdag in de verloren uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (4-3) benadeeld. Tot verbazing van Linssen ging de bal op de stip voor een handsbal van Eli Dasa. "Er moet maar eens goed gekeken worden naar de VAR", aldus de aanvaller.

"Er wordt met twee maten gemeten. Vorige week is een duidelijk zichtbare bal op de arm van Pablo Rosario geen hands. Nu kun je niets zien. Er wordt gewoon een sliding gemaakt. Maar dat is een strafschop", zegt Linssen tegen De Gelderlander. "Nu is een beetje duwen en trekken bij een hoekschop een vrije trap tegen. Maar tegen Ajax zit ik in de houdgreep. En dan doen we niks."

Lees meer: Linssen: "Scheidsrechters

Op de huidige manier vindt Linssen de videoref geen verbetering voor het voetbal. "Elke week weer is de VAR een gespreksonderwerp. Want dit overkomt niet alleen Vitesse, hè. Vorige week: bij AZ een strafschopsituatie, bij Fortuna Sittard tegen Feyenoord twee penalty's die vragen oproepen. Bij ons twee situaties. Dat is te veel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen