Real mist Courtois en Marcelo bij City, Mbappé vraagteken bij PSG

10 maart 2020, 12:27

Een forse domper voor Real Madrid: Thibaut Courtois heeft een hamstringblessure opgelopen in de verloren wedstrijd tegen Real Betis Sevilla en ligt enkele weken uit de roulatie. Daarom mist de keeper de return met Manchester City in de Champions League. Dat geldt ook voor verdediger Marcelo, die eveneens een spierblessure heeft opgelopen.

Het duo mist daarom de return tegen Manchester City, aangezien ze beide minimaal enkele weken langs de kant staan. De Koninklijke moet in Engeland een 1-2 nederlaag in eigen huis zien goed te maken: een opdracht die zonder de in goede vorm verkerende Courtois nog een stuk moeilijker wordt. Alphonse Areola is normaliter de vervanger van Courtois. 

Mbappé twijfelgeval

Ook Paris Saint-Germain moet mogelijk een absolute sterkhouder missen: Kylian Mbappé traint al twee dagen niet bij de grootmacht uit Frankrijk, vanwege een keelontsteking en koorts. Hoewel hij maandag en dinsdag niet meetrainde, hoopt Thomas Tuchel nog altijd op de inzetbaarheid van Mbappé tegen Borussia Dortmund, tegen wie de Fransen in eigen huis een 2-1 achterstand moeten goedmaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen