Veltman keert terug op trainingsveld van Ajax

11 maart 2020, 16:00

Goed nieuws voor Ajax: Joël Veltman heeft een volgende stap gezet in zijn herstel. De centrale verdediger heeft woensdag zijn rentree gemaakt op het trainingsveld van de Amsterdammers. De met een knieblessure afwezige achterhoedespeler heeft de invididuele training hervat.

Dat laat Ajax weten op het clubkanaal. Veltman viel tegen PSV - ruim een maand geleden - uit met een knieblessure en stond naar verwachting twee maanden buitenspel. De operatie en revalidatie zit er buiten de lijnen op, inmiddels mag hij zich weer optrainen op het veld. Een rentree op korte termijn zit er overigens niet in, aangezien bondscoach Ronald Koeman hem niet opnam in de voorselectie van Oranje en bijvoorbeeld ploeggenoot Ryan Babel wel.

Voor de interlandperiode (tegen FC Twente en Feyenoord) komt hij dus zeer vermoedelijk nog niet in actie. Dat is een domper voor Erik ten Hag, aangezien hij de centrale verdediger - op wie weliswaar veel kritiek was - maar moeizaam kon vervangen. Zowel Perr Schuurs als Édson Álvarez voldeden niet, waardoor Jurriën Timber een kans kreeg op zijn plek tegen sc Heerenveen afgelopen weekend. 

Lees ookRentree Neres duurt minimaal nog tot halverwege april

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen