'Gulle Ronaldo bouwt hotels om tot ziekenhuizen wegens corona'

15 maart 2020 – Cristiano Ronaldo laat zich van zijn beste kant zien. De stervoetballer van Juventus heeft besloten de hotels die hij bezit tijdelijk om te toveren tot ziekenhuizen waar patiënten met het coronavirus kunnen worden behandeld. Ronaldo zou zelfs zorg dragen voor alle financiële kosten die hierbij komen kijken.

'Gulle Ronaldo bouwt hotels om tot ziekenhuizen wegens corona'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Spaanse krant Marca schrijft dat de hotels van Ronaldo in Portugal zullen worden omgetoverd om als zorglocaties te dienen bij de bestrijding van het coronavirus. Ronaldo staat garant voor de salarissen van dokters en ander personeel, schrijft de krant. Ronaldo is zelf voor zover bekend niet door het virus getroffen, maar bij zijn club Juventus heeft dit al wel toegeslagen.

Lees ook: 121 werknemers Juventus in quarantaine na positieve test Rugani

Op Instagram roept Ronaldo zijn 207 miljoen volgers op om zich te houden aan de adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de overheden in verschillende landen. "Het beschermen van mensenlevens komt voor al het andere", aldus Ronaldo. Hij spreekt steun uit aan mensen die iemand zijn verloren door het virus, daar nu tegen vechten en bedankt zorgpersoneel.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd