Overmars: "Willen contract Gravenberch verlengen"

22 maart 2020 – Ajax is nog altijd voornemens om het contract van Ryan Gravenberch op korte termijn te verlengen. De verbintenis van de middenvelder loopt in 2021 af, waardoor er veel interesse – onder andere van AS Roma – is voor de Ajacied. In november 2019 zei het talent zelf ook al dat er gesprekken liepen, toch is een overeenkomst nog altijd aan de orde.

Overmars: "Willen contract Gravenberch verlengen"

Dat heeft Marc Overmars bevestigd tegenover LaRoma24. "Het is waar dat we nog steeds met Gravenberch praten over een nieuw contract", aldus de manager voetbalzaken van de Amsterdammers tegenover het Italiaanse medium. "We willen zijn contract verlengen." Dat is al het doel sinds november, maar is dus nog steeds een belangrijk onderwerp van de agenda van Overmars.

Lees ook: 'Gravenberch speelt zich in de kijker van AS Roma'

Hoewel de Amsterdammers zijn contract willen verlengen, zijn de geruchten over een vertrek wel toegenomen. Recentelijk schreef La Gazetta Dello Sport dat AS Roma voor zo'n tien á twaalf miljoen euro Gravenberch komende zomer wil overnemen van Ajax. Tevens meldde het dagblad dat er nog twee topclubs op de loer liggen voor de middenvelder.

Ajax

gerelateerd