Fortuna Sittard pikt Janssen voor tweede keer op uit Venlo

21 april 2020, 17:11

Roel Janssen is komend seizoen opnieuw speler van Fortuna Sittard, zo maakt de club uit Limburg via de officiële kanalen bekend. De 29-jarige linksback komt transfervrij over van VVV-Venlo, waar hij sinds medio 2016 actief is. Het wordt de tweede keer dat Janssen de overstap van VVV naar Fortuna maakt.

In 2011 bewandelde hij hetzelfde pad. Toen stond hij vijf jaar op de loonlijst in Sittard alvorens hij de overstap naar De Koel maakte. "Het is prachtig om terug te keren bij mijn oude liefde", zegt Janssen op de website van zijn nieuwe werkgever. "Fortuna Sittard heeft in de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dat is mooi om te zien. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de volgende stappen van de club."

Met Janssen haalt Fortuna Sittard een ervaren speler binnen. De verdediger speelde bijna 250 wedstrijden in het betaald voetbal, waarvan 69 in de Eredivisie. "Roel kent de club en de regio. Na het wegvallen van Wessel Dammers waren we op zoek naar een verdediger met leiderskwaliteiten en hebben die nu gevonden. Roel kan op meerdere posities spelen, linksback en linker centrale verdediger, en zal een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons team en aan de individuele ontwikkeling van onze jonge spelers", zegt (assistent-)trainer Kevin Hofland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen