Hofland verwacht transfer van sterkhouder Diemers

22 april 2020, 17:50

Mark Diemers staat voor een vertrek bij Fortuna Sittard. Nadat eerder de interesse van FC Groningen werd vermeld voor de middenvelder, heeft in navolging van die geruchten Kevin Hofland, de net aangestelde hoofdcoach, aangegeven rekening te houden met een vertrek van de sterkhouder. "Ik vind ook dat hij nu de volgende stap moet maken."

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. "Ik ga er wel van uit dat Mark gaat vertrekken. Met dit virus is er veel onzeker, maar ik neem toch aan dat clubs in Nederland hem op het oog hebben", aldus Hofland. "Als hij vertrekt verliezen we een belangrijke speler, maar aan de andere kant is dat waar Fortuna op ingezet heeft. Spelers halen om ze met winst te kunnen doorverkopen. Met Mark heb ik destijds zelf nog gesproken voor zijn komst. Hij is toen transfervrij binnengekomen en heeft zich in de twee jaar erna dusdanig ontwikkeld dat we nu een aardig bedrag kunnen vragen."

Lees ookBod op Fortuna-middenvelder Diemers nog niet hoog genoeg

Een bod van twee miljoen euro van het Roemeense Cluj op Diemers werd vorig jaar nog afgewezen door Fortuna Sittard, maar die bedragen zijn niet meer reëel. Hoeveel er ditmaal op tafel moet komen, is niet bekend. Wel toonde FC Groningen eerder concrete interesse. De noorderlingen haalden eerder Wessel Dammers al weg uit Sittard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen