Zaakwaarnemer Ziyech: "We hebben grote clubs afgezegd"

27 april 2020, 09:30

Hakim Ziyech heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld en kan zich langzaam maar zeker op gaan maken voor zijn periode bij Chelsea. Het had echter ook heel anders kunnen lopen, als hij eerder in het afgelopen seizoen voor een andere club had gekozen. Er waren opties genoeg, zegt zaakwaarnemer Mustapha Nakhli.

Over interesse had Ziyech niet te klagen. "Hakim is een volwassen speler, een echte leider inmiddels", vertelt hij in een interview met Voetbal International. "Hij weet ook heel goed wat hij kan en waar hij naar toe wil. Daarom hebben we ook heel lang met een transfer gewacht, omdat de juiste club met het juiste verhaal niet voorbij kwam. We hebben echt grote Europese clubs afgezegd. Niet alleen Sevilla. Er waren in november clubs die Hakim in de winterstop wilden overnemen, ik heb nog nooit zoveel gevlogen. Maar uiteindelijk hadden we daar dan geen goed gevoel over."

Financieel is de transfer naar Chelsea goed nieuws voor Ziyech, al zat hij er ook in Amsterdam al warmpjes bij. "Ik heb Hakim de best betaalde voetballer in de geschiedenis van Ajax en de Eredivisie gemaakt. Daar vraagt hij niet om, maar ik vind dat hij de beste speler is, dan moet hij ook het best worden betaald. Hij vertrouwt me daarin dus volledig. Aan de andere kant hebben we nooit voor het geld gekozen. Dat komt wel. Hakim wil de beste zijn, dat is zijn streven. Hij was het in Nederland en nu is slagen bij Chelsea in Engeland het volgende doel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen