ADO haalt kunstgras uit stadion: "Groot moment voor de club"

29 april 2020, 09:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

ADO Den Haag begint woensdag met de overgang van kunstgras naar natuurgras. Eerder dan verwacht wordt de kunstgrasmat uit het Cars Jeans Stadion gehaald. Omdat het nog een tijdje gaat duren voor er weer gevoetbald wordt in Nederland, heeft ADO samen met de gemeente Den Haag besloten om gras te zaaien in plaats van het aanleggen van graszoden. Dat moet de kwaliteit van het veld ten goede komen.

"Dit is een groot moment voor de club en de stad", zegt Mohammed Hamdi algemeen directeur van ADO Den Haag via de clubkanalen. "Een belangrijke wens gaat in vervulling. We hebben zevenenhalf jaar op kunstgras gespeeld, maar iedereen is het erover eens dat een club als ADO Den Haag gewoon op natuurgras hoort te spelen. We kunnen niet wachten tot we het 'echte' gras weer kunnen ruiken in het Cars Jeans Stadion."

Vanaf woensdag traint de eerste selectie van ADO Den Haag weer. De trainingen vinden plaats op sportcomplex De Aftrap. Het nieuwe veld van het Cars Jeans Stadion kan naar verwachting vanaf medio augustus betreden worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen