'Twente-huurling Busquets geniet interesse uit Duitsland'

3 mei 2020, 08:56

Oriol Busquets heeft over interesse niets te klagen: de middenvelder die dit seizoen voor FC Twente speelde, leek op weg naar een club in de hoogste afdeling van Spanje. Mogelijk wordt dat echter een Duitse club, want vanuit de Bundesliga is eveneens enorm veel belangstelling voor de multifunctionele voetballer.

Dat schrijft El Mundo Deportio althans. FSV Mainz 05, 1. FC Köln en Werder Bremen hebben concrete belangstelling voor de diensten van Busquets, die dit seizoen als verdedigende middenvelder en verdediger speelde namens FC Twente. Eerst krijgt hij van trainer Quique Setién nog een mogelijkheid in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar de kans dat hij bij het eerste team van FC Barcelona blijft, lijkt klein.

Lees ookTwente-speler Busquets hoopt op kans in eerste van Barcelona

Stiekem hoopte Busquets wel op een kans in het eerste van FC Barcelona, maar dat zit er voorlopig nog niet in. Marca schreef eerder dat FC Barcelona van plan is om de controlerende middenvelder komend seizoen bij een competitiegenoot in La Liga te stellen, zodat hij meer ervaring kan opdoen op het hoogste niveau. El Mundo Deportivo onderstreept dat en weet dat ook Alavés en Real Valladolid interesse hebben, maar het zou dus ook Duitsland kunnen worden. Busquets heeft twee officiële wedstrijden afgewerkt in het eerste elftal van de topclub en daar zal het voorlopig waarschijnlijk blijven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen