Mourinho staat te popelen: "Wil dolgraag dat het weer begint"

14 mei 2020 – Tijdens de topoverleggen over een eventuele snelle herstart van de Premier League, zou José Mourinho zich hard hebben gemaakt voor het uitstellen van de herstart. Zelf ontkent de trainer van Tottenham Hotspur echter dat dat het geval is. Hij hoopt dat de Premier League op korte termijn weer in gang schiet.

Mourinho staat te popelen: "Wil dolgraag dat het weer begint"

Volgens diverse Engelse media zou Mourinho tegen een snelle herstart zijn, omdat hij vindt dat zijn spelers nog niet fit genoeg zijn. "Ik heb zeker niet gevraagd om vertraging", reageert Mourinho tegen The Guardian. "Ik wil trainen en zo snel mogelijk weer beginnen met de Premier League. Zeker nu we zien dat onder meer de Bundesliga weer gaat beginnen."

Volgens Mourinho staat zijn selectie er fysiek zeer goed op. "Ik ben extreem trots op de manier waarop de spelers zichzelf fit hebben gehouden", vertelt de Portugese coach. "We hebben allemaal hard gewerkt. Elke speler is extreem gecommitteerd gebleken aan de opdrachten die we hebben gegeven. Nu wachten we op toestemming om weer in kleine groepen te mogen trainen."

Premier League

gerelateerd