Fortuna pikt de transfervrije Van Osch op bij Jong PSV

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 mei 2020 – Fortuna Sittard heeft zich officieel versterkt met Yanick van Osch (23). De keeper had een aflopend contract bij PSV, waar zijn verbintenis niet verlengd zou worden. De Limburgers pikken hem zodoende transfervrij op en geven hem een contract voor twee jaar, met de optie voor nog een derde seizoen.

Fortuna pikt de transfervrije Van Osch op bij Jong PSV

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft Fortuna Sittard op de clubsite. "We halen met Yanick een talentvolle doelman in huis", weet technisch manager Sjors Ultee. "Hij heeft ervaring opgedaan bij een uitstekende jeugdopleiding en bij diverse nationale jeugdelftallen. Yanick krijgt bij ons de kans om de volgende stap in zijn carrière te zetten. Een goede match met wat wij zochten voor het invullen van deze positie."

Van Osch kampte de laatste jaren met veel zwaar blessureleed. Dit seizoen was hij net hersteld van een zware knieblessure, toen hij op de training zijn pols brak. Daardoor speelde hij tegen SC Cambuur zijn laatste (zeer ongelukkige) wedstrijd voor Jong PSV. Voor die ploeg kwam hij tot vijftig officiële duels, zijn debuut in de hoofdmacht maakte hij niet. De contracten van reservekeepers Rowen Koot en Azbe Jug lopen af in Sittard. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd