FC Groningen breekt contract open van talent Postema

22 mei 2020, 16:11

FC Groningen heeft Romano Postema (18) langer vastgelegd. De talentvolle spits tekende een nieuwe vierjarige verbintenis en staat daarmee tot de zomer van 2024 bij Groningen onder contract. Dit seizoen debuteerde Postema al in het eerste. "Romano is een product uit onze opleiding en een echte Stadjer (geboren en getogen Groninger, red.), dat maakt het extra mooi", aldus technich directeur Mark-Jan Fledderus.

"Bovenal is hij een zeer talentvolle spits met een goed gevoel om op het juiste moment op de juiste plek te zijn. Naast het functioneren in en met een team is het maken van doelpunten één van de belangrijkste onderdelen in het voetbal. Dat is een kunstje dat niet heel veel spelers beheersen", vervolgt Fledderus op het clubkanaal van de Trots van het Noorden. "Tot nu toe heeft Romano laten zien in elk elftal waarin hij speelt tot scoren te komen. Hij leeft van doelpunten maken en dat is een eigenschap die je bij een spits graag zien."

Een jaar geleden tekende Postema al een contract tot medio 2022. Deze is dus alweer opengebroken en verlengd. Dit seizoen kwam hij tot twaalf officiële optredens, maar wacht de jeugdinternational nog op zijn eerste treffer voor Groningen.

Welke clubs pakken dit weekend de meeste punten in de Bundesliga?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen