'Wuytens weigert voorstel van AZ en vertrekt transfervrij'

25 mei 2020, 08:57

Stijn Wuytens vertrekt komende zomer vermoedelijk transfervrij bij AZ. De centrale verdediger legde een nieuw contractvoorstel voor twee jaar naast zich neer en zal zodoende na vier seizoenen vertrekken. Vervelend voor de Alkmaarders, aangezien de Belg een vaste kracht was afgelopen seizoen.

Dat schrijft Het Belang van Limburg althans. Wuytens kwam in 2016 over van Willem II nadat hij eerder voor Beerschot, De Graafschap en PSV speelde. Na een jaar vol blessureleed, was hij dit seizoen weer een vaste kracht in Alkmaar. In totaal speelde hij 35 wedstrijden dit seizoen en was de meest stabiele factor in het centrum, waar Ron Vlaar en Pantelis Hatzidiakos veel blessures hadden.

Hoewel trainer Arne Slot hoopte dat Wuytens zou blijven en hij ook meermaals een nieuwe aanbieding kreeg, kwamen beide partijen niet tot een nieuw akkoord. Dat betekent dat AZ, dat sowieso al niet ruim in de centrale verdedigers zat, de markt op moet om een geschikte vervanger te halen. Over een nieuwe club voor Wuytens, wordt nog niet gesproken.

Lees ook: Slot hoopt dat Vlaar en Wuytens langer bij AZ blijven

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen