De Graafschap haalt Lelieveld transfervrij op bij Vitesse

4 juni 2020, 13:42

De Graafschap heeft zich voor komend seizoen versterkt met Julian Lelieveld (22). De rechtsback wordt in Doetinchem de opvolger van Leeroy Owusu en tekent een contract voor twee seizoenen bij De Superboeren, met de optie voor nog een jaar. Zijn verbintenis bij Vitesse liep deze zomer af.

Dat heeft de club laten weten. "Een mooie stap, ik ben er blij mee", aldus Lelieveld. "Ik ben enthousiast geraakt tijdens de gesprekken die ik had met Mike Snoei en Peter Hofstede. De Graafschap heeft ambitie en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. Er zit veel kwaliteit in de selectie. Ik kijk weer uit naar het spelen voor een prijs."

Lelieveld is een product uit de jeugdopleiding van Vitesse, de club voor wie hij in totaal 29 officiële wedstrijden speelde. Tussentijds werd hij verhuurd aan Go Ahead Eagles, waar hij met 41 optredens in het seizoen 2018/19 een belangrijke kracht was in Deventer. Hij is de opvolger van Owusu, die naar Willem II vertrekt.

Eerder versterkte de nummer twee van de Eerste Divisie zich al met Elmo Lieftink en Joey Konings. Lieftink was aanvoerder bij Go Ahead Eagles, terwijl Konings voornamelijk als invaller minuten maakte voor Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen