Klopp over mislopen Werner en uitblijven grote aankopen

7 juni 2020, 10:11

Liverpool leek op pole position te liggen voor de handtekening van Timo Werner, maar als de voortekenen niet bedriegen verkast de aanvaller van RB Leipzig naar Chelsea. Volgens trainer Jürgen Klopp stelt Liverpool zich door de coronacrisis bij het aantrekken van spelers terughoudend op. Grote aankopen hoeven de komende periode dan ook niet te worden verwacht van de aanstaande kampioen van Engeland.

In een interview met Sky Deutschland legt Klopp uit waarom. "Er lopen veel goede spelers rond op deze planeet. Werner is een goede speler en Havertz is dat ook. Het gaat om het juiste moment en de juiste kans, het moet allemaal samenvallen", begint hij. "Zes à zeven weken geleden wisten we nog niet eens of we dit jaar nog zouden kunnen voetballen. We doen alsof alles weer bij het oude is, maar dat is niet zo. We maken gebruik van een maas in de wet om weer te voetballen. Maar hoe het daarna gaat, weten we nog niet. We kunnen niet doen alsof het in de toekomst allemaal goed gaat."

"Er doen veel geruchten de ronde in Engeland, bijvoorbeeld over spelers die Manchester United en Chelsea willen aantrekken. Hier is het vrij rustig, kan ik wel zeggen. Als normaal bedrijf ben je afhankelijk van inkomen, maar we weten nu niet hoeveel we gaan verdienen, vooral omdat we niet weten wanneer we weer met toeschouwers gaan spelen. Alle clubs maken op dit moment verlies. Met spelers spreken over een salarisoffer en tegelijkertijd een speler kopen voor vijftig of zestig miljoen pond, dat moet uitgelegd worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen