Manders: "NAC en Monaco eens, maar deal is prematuur'

11 juni 2020, 08:01

NAC Breda vond het bod van AS Monaco op Jan Paul van Hecke simpelweg te goed om niet te accepteren. Algemeen directeur Mattijs Manders spreekt van een 'fantastisch bod', al is het volgens hem nog wel te voorbarig om te stellen dat de transfer al helemaal rond is. Volgens Manders kan het zomaar nog twee á drie weken duren voor alles goed en wel is afgerond.

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem over het op handen zijnde akkoord. "Persoonlijk vond ik het nieuws over Van Hecke maandag in de krant wat prematuur, omdat de deal al rond leek te zijn. De transfermarkt is een fragiele business. Op hoofdlijnen zijn NAC en AS Monaco het met elkaar eens, het gaat nu over de invulling en de uitwerking van het akkoord", aldus Manders, die niet wil bevestigen dat het bod zo'n twee miljoen euro bedraagt.

Rond is het ondanks het eerste akkoord dus nog zeker niet. "We zijn nog niet zover dat we morgen de handtekeningen al zetten. Dat kan twee, misschien drie weken duren. In het slechtste geval gaat de transfer zelfs helemaal niet door als de speler er met de club niet uitkomt", verduidelijkt Manders.

Lees ook: 'Verhuur naar FC Utrecht in de pijplijn voor Van Hecke'

Van Hecke speelde tot dusver slechts zestien duels in de hoofdmacht van NAC Breda, waarin hij viermaal scoorde en een assist gaf. Toch speelde hij zich in die optredens in de kijker van diverse clubs, waarvan zéér vermoedelijk dus AS Monaco gaat toeslaan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen