Carroll staat twee jaar droog, maar krijgt toch nieuw contract

25 juni 2020, 15:59

Andy Carroll heeft bij Newcastle United een nieuw contract gekregen. De 31-jarige spits staat al meer dan twee jaar droog in de Premier League, maar geniet toch het vertrouwen van de Engelse club. Hij heeft voor één jaar bijgetekend, zo heeft Newcastle naar buiten gebracht.

De 31-jarige aanvaller keerde afgelopen zomer terug bij Newcastle, na zeven dienstjaren bij West Ham United. Carroll maakte zijn laatste Premier League-goal op 16 april 2018 voor West Ham en scoorde sindsdien niet meer, maar geniet toch nog het vertrouwen van Newcastle. De Engelse spits kwam dit seizoen in vijftien duels in actie voor de club waar hij eerder doorbrak in de Premier League. In 2009/2010 beleefde hij zijn beste jaar bij Newcastle en daarmee verdiende hij een toptransfer naar Liverpool. Daar kwam hij niet uit de verf.

Newcastle heeft tevens bekendgemaakt dat verdediger Javier Manquillo ook heeft bijgetekend, hij blijft vier jaar langer bij de club. Rob Elliot, Jamie Sterry en Jack Colback vertrekken deze zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen