Berghuis ruilt zaakwaarnemer Raiola in voor Albers

27 juni 2020, 06:46

Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis heeft gewisseld van zaakwaarnemer. De aanvaller stond onder contract bij van Mino Raiola, maar is vertrokken. Guido Albers van Players United, die ook onder andere Donny van de Beek, Frank en Ronald de Boer en Graziano Pellè in zijn stal heeft, is zijn nieuwe belangenbehartiger.

Dat laat de organisatie Players United weten. Wat de exacte reden is van zijn wisseling, is niet bekend. Wel dat Berghuis zijn vertrekwens op een veel lager pitje heeft gezet, nu het bij Feyenoord beter gaat en hij benoemd is tot aanvoerder. Wellicht omdat hij van plan is langer te blijven heeft hij van zaakwaarnemer gewisseld.

Lees ook: Advocaat hoopt dat Berghuis blijft en is niet bang voor corona

Over een mogelijke transfer in de zomer, zei Berghuis recentelijk: "Ik weet het zelf echt niet. Ik heb altijd gezegd dat ik wel de ambitie heb om nog een keer een stap te maken, maar dan moet het hele plaatje wel kloppen. Op dit moment denk ik daar zeker niet over na", aldus de buitenspeler. " Ik ben heel erg blij bij Feyenoord en ook met mijn rol en aanvoerderschap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen