Vitesse gelijk tegen Jong Utrecht, opvallende basisplaats Beerens

18 juli 2020 – In het geheim heeft Vitesse de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Op Papendal kwamen de Arnhemmers zaterdagmiddag niet verder dan een gelijkspel tegen Jong FC Utrecht: 3-3. Vitesse verspeelde een 2-0 voorsprong en miste Oussama Darfalou een strafschop. Tegelijkertijd was de spits wel twee keer trefzeker. 

Vitesse gelijk tegen Jong Utrecht, opvallende basisplaats Beerens

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Beerens was de meest opvallende naam in het basiselftal van Vitesse. Onder Leonid Slutsky raakte de aanvaller op een zijspoor en speelde hij anderhalf jaar geen officiële wedstrijd. Met Thomas Letsch aan het roer gaat Beerens voor een nieuwe kans. Hij bewees ook meteen zijn waarde: de 32-jarige Brabander bereidde het openingsdoelpunt van Darfalou voor. Na een half uur maakte Darfalou zijn tweede, deze keer op aangeven van Riechedly Bazoer.

Jong FC Utrecht deed wat terug via Giovanni de la Vega, maar kon Darfalou de marge weer vergroten naar twee. De Algerijn liet echter na een zelf verdiende strafschop te verzilveren. Direct na rust profiteerde de Utrechtse beloftenploeg van de misser. Tommy van Butselaar tekende voor de gelijkmaker. Een klein kwartier voor tijd leek de debuterende Daan Huisman alsnog oefenzege veilig te stellen voor Vitesse, maar in de slotfase stak Mohamed Mallahi daar een stokje voor.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd