Paniek bij Watford: Pearson twee duels voor einde ontslagen

19 juli 2020, 16:21   Bijgewerkt: 20 juli 2020, 07:40

Er is sprake van enorme paniek bij Watford FC. De club verloor vrijdag de kraker tegen West Ham United en staat slechts drie punten boven de streep in de Premier League. Met nog twee duels voor de boeg is het complete chaos, zo blijkt uit het feit dat trainer Nigel Pearson de laan uitgestuurd wordt. Dat heeft de club bevestigd.

Watford speelt nog twee wedstrijden in de Premier League. Dat zijn hoe dan ook de laatste duels van het seizoen, aangezien de clubs onderin geen play-offs spelen. Het is voor Watford zaak om niet bij de onderste drie ploegen te eindigen. Om dat voor elkaar te krijgen neemt de clubleiding nu een opmerkelijk besluit. Het vertrouwen in coach Pearson is verdwenen en dus nemen The Hornets per direct afscheid van hem.

Het bizarre is dat Watford in de laatste twee speelronden twee loodzware duels speelt. Het neemt het nog op tegen Manchester City (thuis) en Arsenal (uit), waardoor de vraag opdoemt of een trainerswissel überhaupt zin heeft. Pearson was sinds december 2019 trainer van Watford. Zijn ontslag is officieel bevestigd door de club. Hayden Mullins zal de club in de laatste duels als interim-coach leiden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen