De gekste geruchten gaan rond na ontslag Pearson bij Watford

21 juli 2020, 12:37

Het ontslag van Nigel Pearson zorgt voor de gekste geruchten bij Watford. De manager zou vrijdag in de rust van de uitwedstrijd tegen West Ham United gevochten hebben en heeft aanvoerder Troy Deeney een flinke vinger in de pap als het gaat om het maken van de opstelling.

Watford keek in de rust tijdens het duel West Ham tegen een 3-0 achterstand aan, twee dagen later werd Pearson op straat gezet. Vooral het moment - twee wedstrijden voor het einde van dit seizoen - zorgt voor ongeloof. "Je komt in het voetbal op een punt, dat niets meer je verrast, maar dit zag ik ook niet aankomen", zegt Deeney tegen beIN Sports.

Geruchten zijn inherent aan het opmerkelijke ontslag van Pearson. In Engeland circuleren verhalen dat de manager vrijdag in de kleedkamer op de vuist ging. Deeney ontkent dat. "De trainer heeft niemand aangeraakt, hij was gewoon gefrustreerd en sprak stevige woorden. Niemand vocht, niemand werd geslagen."

Deeney zelf is ook onderwerp van gesprek. De spits zou een belangrijke stem hebben in het bepalen van de opstelling. "Ik heb het ook gelezen, blijkbaar ben ik speler-coach. Is er nog iets wat ik heb gemist? We moeten het besluit respecteren en alle steun geven aan Stack en Mullins (interim-trainers, red.)."

Watford speelt vanavond in eigen huis tegen Manchester City de een na laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Bij een zege is de werkgever van de geblesseerde Daryl Janmaat verzekerd van nog een jaar in de Premier League. Wanneer Aston Villa later op de avond verliest van Arsenal, handhaven The Hornets zich ook.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen