Van de Blaak (15) tekent bij PSV: "Mooiste dag van mijn carrière"

29 juli 2020, 13:43

PSV heeft de komst van Emmanuel van de Blaak (15) afgerond. De verdediger, die gezien wordt als groot talent, komt over van Willem II. De Tilburgers hadden de transfer in het voorjaar al aangekondigd. Vandaag (woensdag) tekende Van de Blaak zijn contract in Eindhoven. "Dit is de mooiste dag van mijn carrière", reageert het talent.

Willem II pikte Van de Blaak vijf jaar geleden op bij de amateurs van JEKA. Tijdens afgelopen seizoen speelde de Nederlander met Nigeriaanse roots in O17 van de Tricolores. Ook speelde hij vijf interlands voor Oranje O15. Bij PSV gaat Van de Blaak ook in O17 spelen. "Ik word daar uitgedaagd. Ik wil graag steeds hoger komen en ik droom ervan om mijn debuut te maken voor Jong PSV", zegt Van de Blaak op het clubkanaal van PSV.

Van de Blaak debuteerde in november al officieus voor de hoofdmacht van Willem II, dat destijds een oefenwedstrijd speelde tegen Ajax. "Ik ben een snelle centrale verdediger met een strakke passing. Daarnaast ben ik ook een leider in het veld. Ik vind mezelf geen 'saaie verdediger'. Ik ben een moderne verdediger die houdt van indribbelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen