Van der Hoorn transfervrij vertrokken bij Swansea City

5 augustus 2020 – Mike van der Hoorn (27) kan op zoek naar een nieuwe club. De centrale verdediger is vertrokken bij Swansea City, nadat zijn contract is afgelopen. Hoewel hij eerder nog aangaf dat er mogelijk een toekomst was voor hem bij de Championship-club, is dat dus niet het geval.

Van der Hoorn transfervrij vertrokken bij Swansea City

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat laat zijn club Swansea City weten. Zodoende verlaat Van der Hoorn zijn club na vier seizoenen, waarin hij 125 officiële duels speelde. In 2016 kwam hij over van Ajax, dat hem had gekocht van FC Utrecht, maar in Amsterdam maakte hij geen overtuigende indruk. Vier jaar later is de centrale verdediger dus transfervrij.

Lees ook: Van der Hoorn transfervrij vertrokken bij Swansea City

Wayne Routledge en Kyle Naughton hadden ook een aflopend contract bij Swansea City, maar anders dan bij Van der Hoorn is men met hen nog wel in gesprek over de nabije toekomst. Eerder trok ook keeper Erwin Mulder de deur achter zich dicht bij de club uit Wales: hij keerde terug bij sc Heerenveen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd