NAC Breda slijt Niemczycki, stagiair voor Heracles Almelo

6 augustus 2020, 13:51

NAC Breda is sinds donderdag definitief verlost van Karol Niemczycki (21). De keeper werd door de Eerste Divisie-club weliswaar als talentvol beschouwd, maar kon nooit doorbreken in het eerste elftal. Daarom werd hij afgelopen seizoen verhuurd en nu definitief verkocht aan het Poolse Puszcza Niepolomice. Daarmee incasseert NAC bovendien een financiële meevaller.

Met Nick Olij, Chiel Kramer en de talentvolle Bart Verbruggen (die onder andere in de belangstelling stond van Anderlecht), beschikt NAC over drie goede keeper, waardoor Niemczycki kon vertrekken. De goalie wilde zelf graag terug naar zijn thuisland, terwijl NAC Breda het zakcentje dat het nog voor de sluitpost krijgt, goed kan gebruiken. Tevens zou er een doorverkooppercentage zijn bedongen.

Stagiair Heracles Almelo

Verder kwam Heracles Almelo met het bericht naar buiten dat Hüseyin Bulut de komende tijd op proef is. De 21-jarige middenvelder is transfervrij, nadat zijn contract bij Göztepe afliep. Eerder kwam hij uit in de jeugdopleiding van Borussia Dortmund. Ook verdediger Elias Oubella (ex-1. FC Köln) traint nog altijd mee, al geldt dat niet meer voor Steffen Nkansah. Zijn proeftijd is na een week beëindigd.

Lees ook: Heracles Almelo heeft twee Duitse verdedigers op proef

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen