Haps geniet bij Feyenoord: "Echt, de stukken vliegen eraf"

6 augustus 2020, 21:55

Feyenoord was voor het stilleggen van de Eredivisie geweldig op dreef en met het vertrouwen zit het nog altijd goed bij de club. Ridgeciano Haps bereidt zich met de ploeg van Dick Advocaat voor op het nieuwe seizoen en merkt dat de ploeg er veel beter voorstaat dan vorig seizoen.

Toen was de ploeg in de voorbereiding lang niet zover als nu het geval is, zegt hij tegen Voetbal International. De eerste trainingen zijn volgens de 27-jarige linksback goed verlopen. "Het was heerlijk", zegt hij tegen Voetbal International. "Als je ziet hoe fel en scherp er werd getraind, dat is genieten. Ons probleem vorig seizoen was dat we met een half fitte spelersgroep aan de voorbereiding begonnen. Daarvan hebben we tot oktober last gehad, juist de fase waarin we veel punten verspeelden. Maar als je dan ziet hoe fit we nu zijn…"

"Ik pak er twee voorbeelden uit, Leroy Fer en Luciano Narsingh", zegt Haps. "Vorig jaar omstreeks deze tijd waren ze allesbehalve fit, nadat ze een jaar nauwelijks hadden gespeeld bij Swansea City. Maar nu… Echt, de stukken vliegen eraf, hoor. En dat is bij iedereen zo." Hij hoopt dat Feyenoord nu het hele seizoen kan strijden met Ajax en PSV. "Ik vind dat Feyenoord zich prima heeft versterkt met Bryan Linssen en Mark Diemers. Als we uiteindelijk in de breedte ook weer op sterkte zijn, geloof ik echt dat we verder kunnen gaan met waarmee we vorig seizoen bezig waren: wedstrijden winnen. We zijn veel fitter, de groep is nagenoeg hetzelfde, aangevuld met kwaliteit en de sfeer is uitstekend. Alle ingrediënten voor een succesvol seizoen zijn aanwezig. Het is aan ons het waar te maken en ik geloof dat wij dat gaan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen