Llonch staat open voor nieuw contract bij Willem II

7 augustus 2020, 08:14

Willem II en Pol Llonch hebben de gesprekken over contractverlenging hervat. De 27-jarige smaakmaker staat open voor een langere verbintenis, weet het Brabants Dagblad. Voor de Tilburgers is het belangrijk dat de Spanjaard verlengt, want in de huidige situatie is de middenvelder over een jaar transfervrij.

"Een concrete aanbieding is er nog niet. Ik ga me weer helemaal concentreren op de trainingen", zegt Llonch tegen het BD. Een vertrek gedurende de huidige transferwindow is helemaal niet aan de orde. "Ik maak me op voor een heel speciaal jaar met Willem II, met Europees voetbal als hoogtepunt. De kern van de ploeg is gebleven. Er zijn sterke spelers bij gekomen. Voor de coach zal het moeilijker worden bij het maken van keuzes."

Llonch komt zaterdag in een oefenduel met IJsselmeervogels eindelijk weer in actie met Willem II. "Het viel zwaar om zo lang geen wedstrijden te kunnen spelen. Maar nog moeilijker is het om verplicht thuis te moeten blijven, zoals in de eerste weken van de corona. Ik ben actief persoon en moet altijd iets om handen hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen