'Utrecht heeft beet bij Mahi: contract voor drie seizoenen'

17 augustus 2020, 14:02

FC Utrecht gaat zich vermoedelijk dan toch eindelijk versterken met Mimoun Mahi. De buitenspeler wordt al langer gelinkt aan de Domstedelingen, maar de deal lijkt dan toch daadwerkelijk in de maak. Hij gaat een contract voor drie seizoenen tekenen bij de Eredivisie-club. Eerder werd de club nog concreet gelinkt aan Mahi. 

Dat schrijft RTV Utrecht althans. Ook Voetbal International kwam met een update over de aanvaller, die vorige zomer naar het Zwitserse FC Zürich vertrok. Volgens het weekblad hangt de deal 'al weken in de lucht', maar is die formeel nog niet afgerond. Wel wordt er dus op korte termijn witte rook verwacht en volgens het regionale medium is er zelfs al een akkoord.

Lees ookElia hoorde niks van Twente

Hoewel Mahi recent aangaf 'nog goed te zitten' in Zürich en er meer belangstelling is vanuit Nederland, lijkt FC Utrecht toch haar slag te slaan. Hoeveel er betaald moet worden voor Mahi, die nog tot en met 2022 vastligt, is onbekend. Zijn doel was bij zijn overstap naar Zwitserland om Europa League-voetbal te spelen en juist dat was vorig seizoen niet het geval bij Zürich. Europees voetbal zal overigens komend jaar met FC Utrecht ook niet gebeuren omdat er een streep door het restant van de Eredivisie en de bekerfinale ging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen