Done deal: RKC Waalwijk huurt talent Azhil van Bosz

31 augustus 2020, 12:42

RKC Waalwijk heeft zich maandag officieel verzekerd van de diensten van Ayman Azhil. De talentvolle middenvelder komt per direct op huurbasis over van Bayer Leverkusen en blijft voor de rest van dit seizoen actief bij de Eredivisie-club. Hij sluit er direct aan bij de A-selectie en is zodoende inzetbaar.

"Mede door de goede contacten met Bayer Leverkusen is het ons gelukt om Ayman komend seizoen naar RKC Waalwijk te halen", aldus Frank van Mosselveld. "Ayman staat al enkele jaren te boek als een zeer talentvolle speler binnen de opleiding van Bayer Leverkusen. We zijn dan ook erg content dat we komend seizoen de beschikking hebben over zijn kwaliteiten."

Azhil is een verdedigende middenvelder, die bij Bayer Leverkusen afgelopen jaar in het O19-team speelde. Om zich te laten zien op het hoogste niveau, mag hij een jaar rijpen bij RKC Waalwijk. Afgelopen jaar deed Azhil in een oefenduel al mee bij de hoofdmacht, terwijl hij met de jeugd van Duitsland ook de WK-titel pakte. In eigen land wordt hij bestempeld als toptalent. 

Eerder werden James Efmorfidis, Thierry Lutonda, Kostas Lamprou, Nicolas Olsak en Ahmed Touba al gepresenteerd door RKC Waalwijk, terwijl proefspeler Vurnon Anita op weg is om een eenjarige verbintenis te ondertekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen