Clubarts PSV maakt opmerkelijke transfer naar Real Madrid

2 september 2020, 16:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV neemt afscheid van Suzanne Huurman. De dertigjarige sportarts (op de achtergrond van de foto) vertrekt uit Eindhoven en gaat aan de slag bij Real Madrid. Dat kondigt PSV via de eigen kanalen aan. Ze vertrekt per direct uit Nederland om aan het werk te gaan bij de Europese topclub.

Bij PSV was Huurman verantwoordelijk voor de medische afdeling van Jong PSV, PSV Vrouwen en PSV Academy. 'PSV wenst dokter Huurman veel succes bij Real Madrid', schrijft de club. Huurman was afgelopen weekend onderwerp van gesprek, nadat FOX Sports-commentator Koert Westerman over haar sprak bij zijn verslag van Jong PSV - Excelsior. Hij deed dat op een seksistische manier.

Westerman stak van wal toen Huurman het veld betrad om Kristofer Kristinsson te verzorgen. "Of zou hij gewoon graag verzorgd willen worden door de knappe verzorgster? Die spelers heb je ook. Ik ga er gewoon bij liggen, in de hoop dat ik haar even diep in de ogen kan kijken. En mijn move na de wedstrijd mag maken", zei hij. "Wie wil dat niet, samen met haar lopen? Kristinsson is net bij de club, en heeft het nu al voor elkaar. Potverdorie, jaloers!"

De commentator heeft zijn excuses aangeboden voor het incident.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen