Robben gaat positief verder: "Blij dat schade meevalt"

16 september 2020, 16:23   Bijgewerkt: 16 september 2020, 18:51

Natuurlijk was het vroeg uitvallen tegen PSV een tik voor Arjen Robben en FC Groningen, maar de routinier weigert de handdoek in de ring te gooien. De aanvaller heeft met de medici tevreden vastgesteld dat er geen sprake is van een scheur in de lies, waardoor het herstel mogelijk niet heel lang zal duren.

Tijdens Groningen - PSV (1-3) viel Robben na een halfuur uit. Via de clubkanalen blikt hij terug. "Het schoot wat in de lies. Dat gebeurde onverwachts bij het wegdraaien. Na drie, vier passen schoot het al in de lies waardoor ik de actie direct afbrak. De bal kwam eigenlijk in de counter precies in mijn loop en normaal gesproken kan ik daar mooi achteraan en snelheid maken, maar de snelheid was er vrij snel uit. Ik wil het nu niet teveel over prognoses hebben. We zullen wel kijken hoe het zich ontwikkelen gaat. Ik ben in ieder geval erg blij dat de schade meevalt. Ik had erger verwacht, maar gelukkig is er niets kapot in de spier. Dat is wel hoopvol."

Het ontvangst was aanvankelijk erg mooi geweest, zag Robben. "Ik kijk met gemengde gevoelens terug op zondag. Het begon heel mooi, alleen het eindigde natuurlijk in het slechtst denkbare scenario. Daar kunnen we duidelijk over zijn. Ik zag het als een mooie beloning voor mezelf en de mensen die met me hebben gewerkt om terug te komen. Uiteindelijk kregen we dan een klap in het gezicht, maar het is pleisters plakken en uithuilen en weer doorgaan."

Lang bij de pakken neer blijven zitten is dan ook geen optie, benadrukt de aanvoerder. "Het mooiste en belangrijkste voor mij zijn de hartverwarmende reacties van onze eigen supporters en van de mensen dicht bij mij. Heel veel mensen leven mee en ik ben zelf iemand die positief in het leven staat. Ik hoef geen medelijden, absoluut niet. Heel snel heb ik de knop alweer omgezet. Ik kijk positief naar voren. Ik was er klaar voor en heb dan ook geen spijt van de aanpak. We zullen ook opnieuw door blijven gaan. Wat dat betreft ben ik vrij relaxt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen